Відома співачка Лоліта Мілявська розповіла про ситуацію з одним із її п'ятьох чоловіків, яку порадила не повторювати нікому.

Лоліта Мілявська славиться своїми дзвінкими висловлюваннями щодо тієї чи іншої теми. В одному зі своїх інтерв'ю знаменитість торкнулася теми стосунків, уривком її висловлювання поділилися в ТikТok на сторінці "max_mara_".

Відомо, що Лоліта Мілявська була одружена п'ять разів, і у всіх шлюбах вона працювала не покладаючи рук, розвиваючи свою кар'єру. Однак, одному з чоловіків це не дуже подобалося, і він побажав, щоб Лоліта сиділа вдома і чекала на нього з роботи.

Лоліта Мілявська, скріншот

І це незважаючи на те, що, за словами співачки, вона буквально його утримувала. Після таких слів співачка відразу розірвала з ним стосунки.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"У нього єдиного хвалимо мозку мені сказати фразу. Людина, яка нічого не заробляла, сиділа на моїй шиї. Тільки він додумався мені сказати: "Ти багато працюєш! Ти маєш сидіти вдома, і чекати чоловіка з вечерею. І він відразу вилетів, з речами в коридор. Це була єдина людина, але вона зовсім не розвинена інтелектом", — розповіла вона.

Лоліта Мілявська, скріншот

Перший чоловік Лоліти Мілявської актор Олександр Бєляєв, вони були однокурсниками та одружилися у 1984 році. Їхній шлюб розпався у 1987. Другим чоловіком Лоліти у 1987 році став Віталій Мілявський, і як розповідала сама співачка він був фіктивним.

Лоліта Мілявська, скріншот

Втретє Лоліта вийшла заміж за Олександра Цекало. Їхній шлюб проіснував з 1988 по 2000 рік. Метою цього шлюбу було оформити на Цекало дочку Лоліти Єву, зачату від іншого чоловіка. Четвертим чоловіком співачки став Олександр Зарубін, вони одружилися 2004 року, а розлучилися 2009 року. Її п'ятим чоловіком був Дмитро Іванов, вони одружилися у 2010 році та їхні стосунки проіснували 10 років.

Нагадаємо, що путіністку Лоліту Мілявську не хотіли пускати до Китаю, подумавши, що вона чоловік: "Це жах... Яйця є".

Раніше ми повідомляли, що зрадниця Мілявська вміло "відпрацьовує" брудні гроші, розповідаючи, як багато їй дала росія.