Зірка серіалів "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк перетворився на справжнього брутального козака та вразив українців новим образом. Відповідними фото він поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Тарас Цимбалюк підкорив серця багатьох українок, знявшись не в одному гучному серіалі. Зараз, коли кіноіндустрія практично поставлена ​​на паузу через війну, актор знаходить способи порадувати фанаток.

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

Так, Тарас Цимбалюк вразив несподіваним перетворенням. Він поділився кількома атмосферними фото, на яких позує у стильному, сучасному вбранні з вишивкою. Зачіска, харизматичний погляд і вбрання зібралися докупи і створили дуже сильний образ.

Шанувальники оцінили вбрання актора і відзначили, що він виглядає як справжнісінький брутальний козак.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Справжній козак", "Містер харизма", "Потрібна термінова роль у якомусь фільмі про козаків", "Шикарний образ, вигляд, очі. Тарасе, вами можна пишатися! Батькам респект", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк погодився стати новим "Холостяком", але з умовою: "Я б усіх цих дівчат..."

Також наш портал інформував, що Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" розповів про популярність серед росіян, але відхрестився від такої слави: "Примітивні".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк пограв рельєфними м'язами і показав свій стабілізатор: "Не збожеволіти".