Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна показала запальну макарену на пілоні. Ефектним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна, крім акторської кар'єри, розвивається у багатьох інших напрямках. Наприклад, уже місяці освоює досить екзотичний вигляд танців на пілоні. Актриса не боїться експериментувати та регулярно показує свої успіхи шанувальникам.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

На цей раз Анна Сагайдачна вразила українців запальною макареною на пілоні. Актриса виконує досить складні рухи впереміш зі справжніми акробатичними елементами в коротеньких шортиках та взуття на високих підборах.

"Ось така макарена = найкраща психотерапія", - підписала публікацію актриса.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Багато шанувальників не змогли промовчати та оцінили витівку улюбленої актриси.

"Шановна, майте совість.. ви надто прекрасна", "Не ображайтеся, Ви дуже гарна дівчина, але танці це явно не Ваше, немає у Вас пластики ну зовсім немає", "Кому як, а я бачу результат. Насправді, це не легкі танці, як хтось може подумати. Браво, то тримати", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, напівгола Анна Сагайдачна з "Кріпосної" вчепилася в пілон і розповіла про сильне бажання: "Муки".

Також наш портал інформував, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" з немовлям на руках зізналася, як відчайдушно молиться за беззахисних: "Щоб були живі".

Крім того, ми писали, "Побільше ніжних...": зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна знову в образі Наталії, українки чекали більше року.