Євген Сморигін, білоруський актор, який працював в Україні, та підтримав українців, розповсюдив стендап Тараса Стадницького з "VIP тернопіль".

На відео Тарас розповів, як розмовляють його діти під час повітряної тривоги. Розмова сталася між дівчинкою 11 та 8 років.

Євген Сморигін, фото: Instagram

"Одного разу була в нас повітряна тривога. Я кажу: "Давайте в підвал йдемо", і Олеся, моя старша каже, "А звідки летить?". А Люба така: "З Астрахані". Олеся каже: "А які ракети?", Люба така: "Х-101 та Х-55". І Олеся така: "Ага, то навіть не гіперзвукові. Там 2000 кілометрів, тобто в нас ще півтора години, а там стоять NASAMS". Я кажу, стоп, де стоять NASAMS? Ну, якщо ти не знаєш, каже Олеся, то тобі й не треба знати... Ну дивись, тат, у нас є півтора години, але якщо тобі сцикотно, спускаємось". - розповідає Стадницький.

Тарас Стадницький. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Євген прокоментував відео підтримуючими словами: "Будні українців… Дякую "визволителям"! Карма існує!".

У коментарях підтримали Євгена та посміялись разом з ним над тим, як долають страхи українські діти.

Тарас Стадницький. Фото: Instagram

"Дорогий Євгене, щиро дякую Вам особисто та усьому талановитому Дизель шоу!!!! Ви - неперевершаний", "На щастя гумор допомогає справитися із цим всім лайном", "

Скриншот коментарів. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Стадницький з "VIP Тернопіль" порівняв "експертну" думку Арестовича з тим, як випорожнюються тварини: "Як ср* кіт важливіше".

Як повідомляв "Знай.ua" Тарас Стадницький із "VIP Тернопіль" розповів, як його образ збентежив канадських безпритульних: "За свого приймали".

Також "Знай.ua" інформував, "те, що ми шукаємо": зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик заблукала в холодильнику, свята - вдалися.