Зірка "Пліткарки" поділилася знімком у своїх історіях у Instagram, демонструючи її нове волосся брюнетки, разючу відмінність від її фірмового блонду.

35-річна Лайвлі дебютувала в темнішому відтінку в таємничому селфі на пісню "Lily (My One and Only)" групи Smashing Pumpkins, на якій у зірки червоні губи і щось схоже на чорну сітчасту білизну.

Спекотний знімок стався після того, як було оголошено, що Лайвлі зіграє головну роль в екранізації бестселера Коллін Гувер "Все кінчається з нами" разом з актором "Дівниці Джейн" Джастіном Бальдоні.

Сторіз Блейк Лайвлі

Лайвлі грає рудоволосу Лілі, так що цілком можливо, що перед початком зйомок вона зробить ще одну зачіску.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Незважаючи на останню трансформацію волосся Лайвлі, фанати у Твіттері були засмучені тим, що на роль не було обрано натуральну руду.

"Ви всі повинні були вибрати справжню руду" , - написав один чоловік у Твіттері про новини фільму.

Інша людина написав, Що їм "не подобається, як Блейк Лайвлі грає Лілі" , тому що "Лілі руда", додавши: "Сподіваюся, принаймні, вона пофарбує волосся".

Нагадаємо, що красуня Блейк Лайвлі зі "Пліткарки" поскаржилася на 11 хлопців, які намагаються зробити це з нею: "Я вагітна!".

Раніше ми повідомляли, що Серена зі "Пліткарки" Блейк Лайвлі не посоромилася показати задоволення із затиснутою мідією в плавках.