Alyona Alyona порушила питання чоловіків-підкаблучників. Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Популярна українська реперша Олена Савраненко, яка виступає під псевдонімом Alyona Alyona, активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Вона часто радує свою аудиторію свіжими фото та відео з особистого та творчого життя, а іноді ділиться цікавими міркуваннями.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Якось дівчина опублікувала пост, у якому розповіла про поняття підкаблучник. Вона зазначила, що у суспільстві до різних людей застосовується це поняття. Підкаблучниками називаються і ті, у кого в сім'ї жінка панує і ті чоловіки, які просто шанобливо ставляться до подружжя і цінують їх більше за друзів.

Також вона зазначила, що не схвалює коли жінки роблять із чоловіків підкаблучників.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

[quote author=""]"Є жінки, які обожнюють підкорювати чоловіків, робити їх пухнастими котиками, що використовують всі їхні забаганки. Від будь-якого помаху пальчика цієї жінки чоловік повинен приносити їй все на тарілочці із золотою облямівкою. У моєму розумінні здорових стосунків і здорового суспільства така ситуація - не бл. Супер власні жінки просто ламають чоловіків, чекаючи потім від них мужності, щоб поряд з собою бачити справжнього самця!", - зазначила вона.

Нагадаємо, що Alyona Alyona згадала дитячі роки і показала, якою була задовго до популярності: "Пампушка гармата".

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona розповіла, як збігала від батьків до друзів і навіть за кордон: "Ще з юнацьких років".