Молода дружина Народного артиста України, співака та композитора Віктора Павліка Катя Репяхова одного разу поділилася особистою радістю.

Судячи з усього, їй купили автомобіль. Цей пост, присвячений даній темі, вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram близько року тому.

"Нехай справджуються мрії кожного з нас. Особливо у тих, хто старанно до них йде" , - підписала вона знімок, зроблений біля «Тойота Центру» у Києві.

На фото Репяхова у чорно-білому довгому пальті, чорній шапці та такого ж кольору черевиках стоїть із документами на автомобіль у руках.

Скрін, Instagram Репяхова

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У коментарях зазначають, що подружжю ще пощастило придбати нову машину, адже по всій Україні в автосалонах черги з покупців розписані на кілька місяців уперед.

"Блін, з машинами біда. Купити нічого, півроку попереднє замовлення!!! Це вам ще пощастило», «Катюша дуже відмінне придбання! Так, як ви любите подорожувати, то й машина має бути велика та містка!!! Мишко росте, тепер коляска, а незабаром треба брати велосипед. Молодці. Вітаю!!!", – пишуть шанувальники.

"Це точно. Теж так вирішили, що комфортна машина у пріоритеті, бо багато їздимо. Дякую» , - відповіла дружина співака.

Нагадаємо, що Віктор Павлик показав улюблену забаву сина, зовсім не іграшки: "Не для людей зі слабкими нервами".

Раніше ми повідомляли, що Катя Репяхова поностальгувала за активним Віктором Павликом та їхніми "пригодами": "Ніколи не соромилися".

Також стало відомо, що Віктор Павлик у спортивках ледь упіймав "дерев'яну" Катю на паркеті, синок здивований: "Захотів коментарів штанів".