Відомий український співак, блогер, волонтер Артем Пивоваров, який нещодавно отримав цілу хвилю хейту від користувачів соціальних мереж нібито за "надмірний позитив" у свою поведінку під час війни, продовжує не дивлячись на що радувати своїх відданих шанувальників і піднімати настрій усім українцям.

Цього разу Артем показав, що думає про хейтерів, які дорікають кожному його кроку - від сережки у вусі і до того, як він активно "стрибає" на сцені в одній із європейських столиць, поки українська армія відбивається від російських окупантів.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Артему Пивоварову в мережі Instagram.

Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram

У новому відео Артем показав, як робить омлет з великої кількості яєць, він взяв тарілку, вилку і почав "крутити яєчка", щоб швидше приготувати улюблену страву. А решту його нечисленних критиків вигадають самостійно.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Хейтери", - коротко і красномовно підписав нове відео в Stories Артем Пивоваров.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Артем Пивоваров як у 2022 році, так і вже цього року Кролика багато подорожує країнами Європи, де дає благодійні концерти та збирає гроші для потреб захисників України. Однак багатьом це не подобається, люди хотіли б бачити Артем за кулеметом у окопі. Виходить, що це не перебільшення, хейтери не сплять.

До речі, саме поняття "хейтер" можна розуміти як "ненависники", тобто - люди, які постійно критикують щось в іншій людині.

Нагадаємо, Артем Пивоваров після Каменських, Полякової та Дорофєєвої обрав дует із псом Патроном.

Раніше повідомлялося, Ганна Саліванчук насолодилася краєвидами в одному з наймальовничіших місць України: "Альфа та омега".

Також, "Типу радісна атмосфера...": українка накинулася на Артема Пивоварова через концерти під час війни.