42-річна зірка реаліті-шоу продемонструвала образ без макіяжу в соціальній мережі, коли вона поділилася іронічним відео, яке демонструє її ранкову рутину, і навіть зняла кліп без своєї 9-річної дочки Норт. Весто, допоможіть.

"Мій перший тік-ток без Норт, - підписала посаду Кардаш'ян. - Я відчуваю себе!"

На відео засновниця Skims демонструє глибоке декольте в тому, що схоже на бавовняну майку бренду та пару джинсів із низькою посадкою, притулившись до прилавка та позуючи перед камерою.

Кім Кардащьян та Гвінет Пелтроу, фото: Instagram/Гвінет Пелтроу

Потім вона наносить на обличчя один зі своїх продуктів Skkn by Kim (ймовірно, краплі олії лілії через її вологий колір обличчя) і прямує до кавомашини Nespresso, поки звучить голос за кадром.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Кім Кардашьян, кадр з відео

"Всім доброго ранку!, - каже вона. - Чи знаєте ви, що якщо ви заміните ранкову чашку кави на чашку смачного гарячого зеленого чаю, ви можете втратити до 87% страшенно маленької радості, яка у вас залишилася в цьому житті?"

Кардашьян, яка повернулася до свого природного відтінку брюнетки для сімейної різдвяної вечірки минулого місяця, тримає чашку кави та підспівує кліпу.

Шанувальники полюбили Кім у природному вигляді, поділившись безліччю похвал у розділі коментарів, що рідко включаються, на її TikTok.

"Це впевненість у свіжому спрей-загарі!" один написав, а інший користувач прокоментував: "Ким справжня, це найкраща Кім!"

Інші підтримали повідомлення на підтримку кави: фанат написав: "У Кім кава неспресо, тому я візьму каву неспресо".

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян зізналася колишній Тоні Старку, що іноді вирішується на заборонку: "Не зробила б цього раніше".

Раніше ми повідомляли, що Каньє Вест одружився з Б'янкою Цензорі через два місяці після розлучення з Кардаш'ян, Кім лютує.