Гриша Решетник спробував себе як танцюрист. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" та "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якої можуть дослухатися українці. Чоловік активно веде свою інстаграм-сторінку. З фоловерами він ділиться подробицями свого життя, а іноді спілкується у форматі сторіз.

Решетник та Топольський, фото з Instagram

Якось Решетник опублікував відеозапис. На ньому він станцював танець з руками на колінах у чорному костюмі під композицію Maneskin. Своє відео він підписав чотирма цифрами 2022.

Фоловери активно почали коментувати цю посаду.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

[quote author=""]"Гриша Ти як завжди На Висоті❤🎉❤🍀❤""; "Ну красень 😆, що я можу ще сказати😀😀😀😀👌👌"; "Папа Гриша давай) давай)🔥 🔥"; "Так мій тато танцює 😂❤️", "У вас 4 "ні"", "Тільки не ображайтеся, схудніть обов'язково, ви позитив", "Класно (тільки штани трохи короткі та вузькі", "Ох такий танцюрист, просто майстер", "Вже можна, на танці з зірками", "Дивлячись на вас, самій хочеться танцювати!" - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Григорій Решетник хоче поміняти "Холостяка" на посаду Арестовича. На думку українців, хайп на трагічних подіях не призводить ні до чого доброго.

Раніше ми повідомляли, що дружина Григорія Решетника зізналася, на що перетворюється Київ: "Гуляла районом...".

Також стало відомо, що "колишня" Заливако Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчат на "Холостяку", Решетник найбільше: "Гріше пох*й".