Відома українська виконавиця, дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha занудьгувала за домашнім затишком та веселими витівками синів. На своїй сторінці у соціальній мережі instagram зірка показала миле архівне фото дітей.

Alyosha активно спілкується зі своїми шанувальниками через соцмережі та регулярно ділиться з ними новими фото, показуючи моменти з особистого життя та пов'язані з професійною діяльністю. На даний момент це єдиний спосіб підтримувати зв'язок із тими, хто залишився в Україні, адже сама зірка разом із дітьми перебуває в США і дуже сумує за домом.

Alyosha. Фото: скрін youtube

Цього разу Alyosha поділилася теплим спогадом, коли вся родина була у зборі та жила в Україні. На фото її сини позують із каструлями на голові та кухонним приладдям у руках.

"Спогади... коли вдома...", - підписала кадр співачка.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Так добре було вдома, хлопчики чудові. Щастя Вашій родині!", "Справжні воїни", "Класні", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" похвалився незвичайним "презентом" від маленьких шанувальниць: "Беріть приклад".

Також наш портал інформував, що вагітна Світлана Тарабарова впевнена, що українці встоять: пісня про шлях, який доведеться пройти.

Крім того, ми писали, Олена Кравець, Марта Адамчук, Даша Трегубова, Оля Полякова: зірки натякнули, чого потребує Україна.