Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва показала себе в юності та змусила шанувальників здригнутися. Відповідним фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва прославилася у дуеті з Олексієм Завгороднім і зараз продовжує підкорювати серця українців, але вже сольно. Вона має численну армію шанувальників, з якою намагається постійно підтримувати контакт, радуючи новими фото та відео з особистого та творчого життя.

Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram

На цей раз Надя Дорофєєва вразила шанувальників новим кадром, на якому позує без макіяжу з симпатичними кісками, а в руках тримає чорно-біле фото із собою в юності.

Чомусь деякі шанувальники не одразу розглянули, з чим позує улюблена співачка та припустили, що це знімок УЗД, що свідчить про її вагітність.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Спочатку подумала, що ти вагітна і в руках фото з УЗД", "Надя навіщо так лякати, думала що реально фото з УЗД", "Мені коли прийшло повідомлення про піст я злякалася від щастя. Хто зрозумів мене, то зрозуміли про що я ", - написали у коментарях під фото.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Вова Дантес згадав, як попрощався з Надею Дорофєєвою після офіційного розлучення: "Відправив їй його".

Також наш портал інформував, Дорофєєва натягла на себе сорочку Кацуріна і показала, що в ній робить вдома віч-на-віч: "Вижили, Дантеса з квартири".

Крім того, ми писали, Дантес пройшов великий та захоплюючий шлях з юною красунею, і це не Кацуріна: "Від СТО до весілля".