Ще один доказ того, що росіяни не виступають за мир. Вони підтримують здебільшого диктатора путіна, і радіють цій війні проти України. Зокрема йдеться про медійні особи.

Цього разу на сторінці в соціальній мережі Instagram відомої російської балерини Анастасії Волочкової, яка неодноразово вирізнялася неприйнятною позицією, з'явився ролик із Микитою Джигурдою.

Волочкова та Джигурда, скріншот з відео

Вони видали те, що від них було цілком очікуваним, але тепер є докази. Вони почали говорити про свою підтримку Росії в реаліях, що склалися. При цьому таке почуття, що вони в станi алкогольного сп'яніння, і готові займатися втіхами прямо зараз.

"Ви знаєте, всупереч усім обставинам, ми за Росію. Роби добро, роби красиво. Це наша країна - це Росія. Російська сила в тому, що ви обожнюєте жінок, цілуєте їхні ноги, соски, міжніжний храм, і дякуйте всевишньому за те, що у вас є можливість цілувати жінок, а не впихати один одному в дупи" - каже Микита Джигурда.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Настя Волочкова, фото з Instagram

Ось вони розкрили свою сутність. І Росію підтримали, і Захід спробували принизити. Вся суть російських терористів, які живуть заради того, щоб здаватися кращими за інших, а не ставати кращими насправді.

Примітно, що ця публікація була одразу практично видалена, проте встигла розлетітися через мережу. Мабуть, вони справді були в стані алкогольного сп'яніння, і не розуміли, що творять.

Нагадаємо, що розпухлий Басков пустив сльозу через російських солдатиків, яких знищили українські герої

Раніше повідомлялося, що Волочкова бридко облизала те, що насадив на дриль Джигурда.

Також, через Волочкову в Росії замінували суд - представляє "загрозу" для товариств