Відомий український пародист Юрій Великий, зірка "Кваратлу 95", який став відомим після того, як ідеально спародіював Володимира Зеленського, показав нову роботу, у якій висміяв оскара Кучеру, який дав інтерв'ю Дудю.

На сторінці соціальної мережі Instagram Юрій показав наскільки тупі та вертливі в росії шоумени, які на прості питання не можуть відповісти.

Кучера у Дудя: Що лишилося За кадром. Дудя звідзначив, шкода ось тільки Кучеру відзначити не можу... Та й нема в чому йому, особливо, відзначитися

Популярні новини зараз

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Сюжет ролика в тому, що Дудь запитав Кучеру, що є "зимою та літом одного кольору", але той почав відповідати про дружину, народження дітей, та те, що у квітах він не розбирається. Потім багато "лив води" про друзів, путіна та інші нісенітниці, але так і не відповів на загадку.

Українці посміялися з випуску Великого, та подякували за творчість:

"Нація недолугих, тупих недо... Навіть, ще не придумано кого! А ми, українці-найкращі! Бо ми вище всього сміття, який навколо нас! Дякую за позитив та гумор, Юрій!!!", "Це ж треба так зганьбитись цьому Кучері. Він більше нікому інтерв'ю давати не буде", "А що кучера дійсно так відповідав у тому інтерв'ю?", - написали шанувальники.

Нагадаємо, ми писали, що пародист Юрій Великий з "Кварталу 95" відправив шойгу та пригожина в аптеку за ліками проти шизи.

Як повідомляв "Знай.ua" пародист з "Кварталу 95" Юрій Великий показав "лукашенківську аптечку" - замість турнікета подорожник та баночка слини.

Також "Знай.ua" інформував міністерство бавовни розкислої федерації": зірка "Квартал 95" Великий змусив українців триматися за животи.