Відомий український співак Володимир Дантес поділився враженнями від поїздки до Миколаєва, зустрічі з шанувальниками та навіть всенародним улюбленцем – Віталієм Кімом. Кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес останніми місяцями сильно активізувався у творчому та соціальному напрямах. Він активно волонтерить, виступає із концертами, знімає власний проєкт. На цей раз дороги завели артиста до Миколаєва.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Дантес поділився враженнями від поїздки та яскравими кадрами. Йому пощастило зустріти Віталія Кіма, заспівати з українцями та просто зробити кілька атмосферних фото на вокзалі.

"Дякую за теплий прийом місту-герою Миколаєву та його мешканцям та захисникам", - підписав фото артист.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Показати ще

Шанувальники помітили, що останнім часом Дантес почав активно самореалізовуватись і пов'язали це з розставанням з Надією Дорофєєвою.

"Вибачте, що так просто з мосту, але напишу! Особливо мені стало дуже цікаво за Вами спостерігати саме після вашого розлучення з Надею! Ви як би перестали бути тінню Дорофєєвої. Володимир - класна, цікава особистість! Дякую за Вашу працю", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Дантес пройшов великий та захоплюючий шлях з юною красунею, і це не Кацуріна: "Від СТО до весілля".

Також наш портал інформував, Дорофєєва натягла на себе сорочку Кацуріна і показала, що в ній робить вдома віч-на-віч: "Вижили, Дантеса з квартири".

Крім того, ми писали, Вова Дантес згадав, як попрощався з Надею Дорофєєвою після офіційного розлучення: "Відправив їй його".