Відомий співак Олександр Ярмак, який виступає під сценічним ім'ям Yarmak, показав, чому Україна неодмінно переможе і в цьому не може бути жодних сумнівів. Нове фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Yarmak з перших днів повномасштабної війни став на захист рідної країни і досі перебуває у лавах ЗСУ. Артист періодично виходить на зв'язок із шанувальниками та радує новими кадрами.

YARMAK. Фото: скрін youtube

На цей раз Yarmak з'явився в дуже ефектному вигляді - в окулярах віртуальної реальності та пультом дистанційного керування БПЛА в руках. Саме в цьому напрямі він працює у лавах ЗСУ. Артист зазначив, що армія розвивається величезними темпами і перемога у війні – питання часу.

Ми переможемо, тому що ми на 10 кроків попереду! Yarmak

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

Yarmak. Фото: instagram.com/yarmak_music

Yarmak підкреслив, що такі сучасні технології, як дрони, дозволяють ефективно боротися з ворогом без ризику для життя українських захисників.

Сьогодні масово йде підготовка воїнів за сучасними технологіями. Армія дронів – це тисячі результативних завдань та десятки тисяч живих героїв. Вмирати дозволяється тільки ворогові та дронам! Yarmak

Раніше портал Знай повідомляв, YARMAK розповів, як ЗСУ перетворюються на справжній космодесант і проговорився про "сюрприз" окупантам: "Готуємо пекло".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК перетворився на фольклорного персонажа і придумав, як насолити загарбникам: "Більше гарматного м'яса".

Крім того, ми писали, музикант Олександр Положинський зізнався, що його перевели до іншого підрозділу ЗСУ через здоров'я: "Не кажіть мені, що я герой".