Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала справжню себе без макіяжу та епатажного вбрання. Відповідними фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна постійно підтримує контакт із шанувальниками за допомогою соцмереж, де ділиться яскравими кадрами зі свого зіркового життя. Актриса завжди відверта у спілкуванні і часом ділиться таким, що інші зірки воліли б не афішувати.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Цього разу Катя Нікітіна вирішила показати українцям справжню себе — без макіяжу, гарного вбрання, у невдалих позах та ракурсах. Зірка зазначила, що ці кадри викликають у неї позитивні емоції, хоч і на перший погляд можуть здатися зовсім невдалими.

"Хто сказав, що в інстаграмі мають бути тільки гарні фото? Правильно ніхто. Чомусь ці фото є у мене в телефоні? Значить вони мені подобаються і визивають якісь емоції, зазвичай позитивні. Тож ділюсь. Справжня я. Втомлена. Червона. З потрісканими губами. У невдалому ракурсі", - підписала кадри актриса.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Шанувальники захопилися відвертістю актриси та відзначили, що на всіх фото вона виглядає чарівно.

"Хто сказав, що це не хороші фото?", "Всі фото просто Best, вибирати дуже складно... ти класна та позитивна))) і чому це вони можуть здаватися не красивими?!?!?!))", "Ідеальна жінка, заявляю офіційно", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук зі страхом в очах заговорила про життя українців: "Скільки ще смертей".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" похвалилася принадами в сукні з вирізом до самих сідниць: "Твори мистецтва".

Крім того, ми писали, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" після пухнастих заячих вух приміряла на себе гостренькі ріжки: "Милий демон".