Відомий український дизайнер і творець власного бренду Андре Тан підготував для модниць нову добірку з жіночим одягом, який буде актуальним протягом сезону-2023.

Він виділив головні тренди, які варто придбати. Перший - це проста біла майка, її ще називають "алкоголічкою". Носити слід на голе тіло з будь-яким низом, а краще з джинсами.

Тренди одягу 2023 від Андре Тана

Далі йдуть паєтки на сукнях усіляких відтінків. Дизайнер радить обирати ніжно-блакитні та лазурні, а комбінувати їх з ботфортами та оверсайз шубами.

Тренди одягу 2023 від Андре Тана

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Широкі штани та джинси будуть дуже актуальні у 2023. Верх краще обирати обтягуючий. Наприклад, боді, кроп-сорочки, светри, корсети та бра. Андре Тан заявив, що вони мають бути у гардеробі кожної.

Тренди одягу 2023 від Андре Тана

Стильним рішенням на весну будуть волани та буфи. Суть в елементі, а одяг з ним можна носити будь-яку – сукні, блузи, пальто. Цей тренд проявить усю легкість, ніжність жінки.

Тренди одягу 2023 від Андре Тана

Найбільш трендовими будуть об'ємні та подовжені моделі бомберів. Також варто придивитися до варіантів з незвичайних тканин, оздоблені вишивками та іншим декором. Чудово підійдуть на весну.

Тренди одягу 2023 від Андре Тана

Нагадаємо, кожа, шуби, корсети та інше: Андре Тан назвав головні тренди жіночого одягу 2023 року

Раніше ми писали про те, що Крістіан Діор лише у 42 роки "вистрілив": Андре Тан допоміг зрілим українцям зрозуміти, що все ще попереду

Також портал Знай.ua писав, як освіжити інтер'єр квартири після новорічних свят: 4 основних прищепи.