Ірина Сопонару якось показала, як проводила вільний час зі своїм бойфрендом. Відповідна посада одного разу з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська гумористка та зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Як відомо, зірка "Жіночого кварталу" є шанувальницею британських чоловіків. Протягом п'яти років вона зустрічалася з британським діджеєм Джейсоном Трістаном і після розставання восени позаминулого року завела стосунки з іншим чоловіком із Великобританії – Рисом. Періодично вона публікувала фотографії із ним.

Фото зі сторінки Ірини Сопонару

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

На різдвяні канікули у 2022 році знаменитість поїхала зі своїм коханим до Тайланду. Тієї ж зими дівчина опублікувала знімок на тлі мальовничих тропічних пейзажів. Свій знімок вона підписала коротким англійським словом "Happy".

Фоловери активно почали коментувати спільну фотографію з чоловіком і бажати найкращої пари.

"Гірко молодим тричі🔥"; "❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️"; "Бажаю вам щастя"; "😍😮", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" в мереживах і напівоголеному вигляді заговорила про тугу: "Збожеволіє".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".