Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Лідія Скорубська часто розміщує нові публікації, але тут випала на два тижні із соціального життя, чим стурбувала шанувальників. А увірвалася вона з новим і дуже запальним відеороликом, на якому зі скромниці перетворилася на розкішну діву лише за секунду.

Скріншот із Instagram, Lida Lee

На ній був неймовірний образ - комбінезон із паєток з виділеним ліфом та золотим поясом, а зверху яскраво-рожевий жакет вільного крою. Виглядала співачка чудово.

"Сумували? 💋" - поцікавилася Lida Lee.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Численні фанати оцінили магію перевтілення Лідії Скорубської та підтвердили, що дуже сумували за її постами. Її засипали приємними компліментами про те, яка вона красива та стильна.

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Раніше ми писали про те, що Lida Lee спробувала "вилікувати" травмованих війною українців, почавши з правди: "Залишатися чесним із собою"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee забула про всіх героїв Marvel після зустрічі з Пташкою з "Азовсталі": "Не вистачає слів подяки"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee показала того, хто будить її вранці поцілунками та довіряє найдорожче: "Укус за інтимне місце..."