Даша Квіткова стала гостею чергового випуску проєкту "Іспит" з Машею Єфросініною і вона там приголомшила українців новиною, що вони з Микитою Добриніним роз'їхалися.

Даша зізнається, що останні тижні для неї дуже важкі і вона цього не показувала своїм фолловерам, Микита зник з її соцмереж і саме у Маші вона вперше вирішила розповісти про це.

Квіткова зізнається, що це сталося через те, що вони наситилися один одним, адже постійно були разом і в результаті вони морально задушили один одного. Ще однією причиною є і те, що Даша любить все швидко робити і пре, як танк, а Микита більш розмірений.

Даша Квіткова та Микита Добринін, фото: Знай.ua

"Те, що я надто багато працюю йому не подобалося. У мене був син, чоловік, я сама, робота і мене не вистачало. Синові та роботі вистачало, а собі та йому - ні. У нас була така "гра", хто кого більше вколе", - згадала Даша, як стався початок кінця.

Популярні новини зараз

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Вони не хотіли зробити боляче один одному, але почали грати в такий собі пінг-понг: хто кого.

"У стосунках не було аб'юзу чи зради, але морально воно тебе просто в вщент" , - згадує переможниця 9 сезону шоу "Холостяк.

Даша Квіткова, фото: Instagram

На момент зйомок (13 січня) пара не жила разом уже 1,5 тижня і зараз Квіткова живе в їхньому будинку разом із сином Левом, а Микита вже переїхав.

Коли він їхав з дому, то навіть нічого не сказав Даші, адже вона тривалий час просила його роз'їхатися, бо бачила, що з кожним днем ​​вони стають нервовішими і стає дедалі гірше.

"Я просила про час. Щоб ми побули на дистанції. Зараз я не вірю, що дистанція може все виправити, але тоді я вірила", - зізнається блогерка.

Зараз кожен із пари ходить до свого психолога та опрацьовують проблеми. Вони зустрілися у психолога разом, щоб закрити гештальти, які не закриті. Вони хочуть побудувати дорослі стосунки батьків їхнього сина.

Квіткова на даний момент не хоче ніякого продовження любовних стосунків з Микитою, незважаючи на те, що кілька місяців тому вони навіть хотіли дитину. Даша каже, що любить його, а він любить її, але це стосунки, в яких їй боляче.