Стало відомо як виглядав Ігор Ніколаєв без вусів. Про це повідомляє портал Cosmopolitan.

Відомий російський співак, актор, поет і композитор Ігор Ніколаєв, який також знайомий аудиторії як колишній чоловік артистки Наташі Корольової, ймовірно, входить у топ російських і радянських артистів за кількістю зібраних нагород. На даний момент у його дискографії більше двадцяти альбомів та безліч синглів.

Ігор Ніколаєв, фото з Instagram

Невід'ємною частиною образу Ігоря Ніколаєва є його вуса. Сьогодні уявити зірку без них просто нереально — настільки він зрісся з цим «аксесуаром».

Справа в тому, що даний елемент іміджу хлопець почав вирощувати із самого дитинства. Миколаїв розповідав, що намагався бути схожим на кумирів дитинства — Володимира Мулявіна з ансамблю «Пісняри» та естрадного співака Леоніда Борткевича. Та й у вісімдесятих у радянських чоловіків була мода на вуса.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Ігор Ніколаєв. Фото: Cosmopolitan

Однак одного прекрасного дня Ігоря Ніколаєа їх змусили зголити, адже у 24 роки він потрапив до радянської армії. Перед складання присяги новобранцю довелося втратити свій елемент іміджу, що дуже його засмутило. Проте з того часу він не розлучався зі своїми прекрасними вусами.

Нагадаємо, що Орбакайте та Миколаїв стали ізгоями на росії через своє вбрання: "Паскуди".

Раніше ми повідомляли, що Максим Галкін розповів про хворобливу втрату: "Їй підкорялася сцена".

Також стало відомо, що колишнього Пугачову Філіпа Кіркорова обкакали прямо на пропагандистському каналі: "Він нам усім...".