Знаменита британська актриса, яка запам'яталася багатьом за роль Ліанни Мормонт у серіалі "Гра престолів" Белла Рамзі знялася в екранізації популярної гри "The Last of Us". Багатьом її акторська гра сподобалася, але не обійшлося і без критики. Про це свідчать коментарі глядачів під її останньою публікацією в instagram.

У екранізації "The Last of Us" Белла Рамзі зіграла одну з головних ролей - дівчинку-підлітка Еллі, якій доведеться зіткнутися з низкою труднощів, виживаючи в постапокаліптичному світі. Перші враження від серіалу у шанувальників склалися позитивні, хоча критики були налаштовані не так оптимістично.

Белла Рамзі у ролі Еллі. Фото: скрін youtube

Белла Рамзі в ролі Еллі багатьом припала до душі, але не обійшлося і без тих, хто не зміг сприйняти її в цій екранізації. Так, актриса поділилася на своїй сторінці в instagram ефектним фото, на якому позує у досить брутальному образі.

Шанувальники почали закидати зірку компліментами, але не обійшлося і без обговорення нового серіалу.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

"Наша Еллі", "Боже, як я люблю цю дівчину", "Це був би чудовий серіал якби ти не була в ролі Еллі", "Ти така геніальна в The Last of Us", "Виглядаєш круто", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, гра "The Last of Us" отримала свій перший похмурий трейлер від HBO: "Жорстока, несамовита подорож".

Також наш портал інформував, рай для кіноманів: новинки та найочікуваніші прем'єри на січень 2023 року.

Крім того, ми писали, Marvel перетворює серіал "Війни в обладунках" від Disney Plus на свій новий фільм: різкий і несподіваний поворот.