Стало відомо про те, куди зникла Геля із "СВ-шоу" після того, як розлучилася з Андрієм Данилком. Як зараз виглядає жінка через рік.

Мало хто згадає сьогодні напарницю Вєрки Сердючки на ім'я Геля, з якою вони тривалий час працювали разом. Її зіграла Радміла Щеголєва, якій уже 49 років. Виглядає вона чудово, і як вона зізнається сама – секрет простий.

Вона веде здоровий спосіб життя, правильно харчується, а також займається йогою.

Гелю, фото: вільне джерело

Як тільки вона покинула проект, то ходили чутки, що в усьому провина Інна Білоконь, що грає маму Вєрки Сердючки. Тут зіграла ревнощі, як кажуть люди, проте сама Радмила Щеголєва ніяк не коментувала ці чутки.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Після відходу вона зазначила, що просто переросла роль Гелі, і пішла сама. А правда це чи ні - так і залишиться назавжди загадкою, якщо звичайно в один момент вона не наважиться розповісти правду.

Гелю, фото: вільне джерело

Після цього вона намагалася займатись бізнесом, а потім повернулася до театру, де працювала раніше. З Андрієм Данилком вони зараз у дружніх стосунках і часто підтримують зв'язок. На щастя, жодної ворожнечі між ними немає.

Гелю, фото: вільне джерело

Нещодавно, до речі, вона стала мамою, і народила вже поле 40 років, коли втратила всю надію. Вони з чоловіком домовилися, що зачаття має відбутися лише природним шляхом, тож терпляче чекали на диво. І воно сталося, і не один раз, а двічі.

Гелю, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка разом із мамою подарували українцям хвилину теплих спогадів: "Були щасливі".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Данилко розповів, як "прибив" Таїсію Повалій і запхав гроші в колготки: "Пам'ятаю очі Христини Орбакайте".