Легендарний американський актор Вілл Сміт оскандалився несподіваним вчинком, який дуже порадував росіян. На своїй сторінці в соцмережі Instagram він виставив новий пост під російськомовну пісню, що відразу викликало захоплення росіян.

Так, Вілл Сміт поділився з шанувальниками роликом, на якому показав, як у домашніх умовах створює ефектний ролик із іграшковим позашляховиком, димовою машиною та біговою доріжкою. Все це дійство він вирішив супроводжувати дуже несподіваною музикою. Він вибрав ремікс на трек "Ти і я" молодого вірменського виконавця Xcho, який активно просувається у росії і жодного разу не висловився з приводу війни.

Вілл Сміт, фото - https://www.instagram.com/willsmith/

Варто зазначити, що на Вілл Сміта в соцмережі підписано понад 62 мільйони людей і таким чином актор не лише прорекламував російського виконавця, а й зробив внесок у фінансування російської армії, яка вбиває українських дітей, жінок та чоловіків.

Росіяни масово збіглися до коментарів, де почали всіляко розхвалювати публікацію голлівудського актора, просуваючи пропагандистські гасла.

Популярні новини зараз

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"Дуже сміливо в такий непростий час для росії", "Народе, здається під цією посадою струм російські коментарі, росія сила", "росія всюди! велика держава! І нічого з цим не вдіяти", "росія - вперед! Разом ми сила і нам все по плечу! Старовині Віллу велика повага. З ранніх років один із небагатьох улюблених акторів. Усім світу", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Лілі Коллінз з "Емілі в Парижі" повністю оголила соковитого кругляша, забувши про Габріеля та Альфі: "Ти радий?"

Також наш портал інформував, залізну людину в цьому старому ви не дізнаєтесь: Роберт Дауні-молодший вийшов у світ рижим і рудим.

Крім того, ми писали, Джонні Деппу після розлучення з Ембер Херд довелося ховати близьку людину: "Все різко погіршилося".