Відома українська співачка Надя Дорофєєва розчулила атмосферними кадрами, на яких показала, як вони з Михайлом Кацуріним у домашніх умовах створювали спільний трек, що став справжнім хітом. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва після розставання з Володимиром Дантесом швидко налагодила особисте життя і продовжила розвивати зіркову кар'єру. Співачка регулярно радує фанатів новими треками, а один із останніх вона зовсім записала у дуеті зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним. Пісня одразу підкорила слухачів і стала одним із її найкращих хітів.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube

Так, Надя Дорофєєва вирішила показати "закулісся" життя та роботи з Михайлом Кацуріним. Вона продемонструвала, як кипіла робота над їхнім музичним дітищем.

"Мрію, щоб мої треки хоч трохи були втіхою за таких складних часів", - підписала публікацію співачка.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Українці не приховували захоплення від опублікованих спогадів зірки.

"Мені не буває за Надю соромно, я люблю все, що вона робить", "На вас так приємно дивитися… ви так підходите один одному немов пазл зійшовся… Прям у саме серце", "Якщо не буде пісні з позитивом, я ображусь" , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Вова Дантес згадав, як попрощався з Надею Дорофєєвою після офіційного розлучення: "Відправив їй його".

Також наш портал інформував, Дорофєєва натягла на себе сорочку Кацуріна і показала, що в ній робить вдома віч-на-віч: "Вижили, Дантеса з квартири".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене".