Знаменитий український артист, фронтмен популярного гурту "Бумбокс" Андрій Хлівнюк показав, як проходять "трудові будні" на передовій. Ефектні кадри опублікували на офіційній сторінці колективу в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк із перших днів повномасштабної війни не лише піднімає бойовий дух українців, а й власним прикладом показує, як треба наближати перемогу. Артист разом з іншими воїнами зі зброєю в руках захищає країну та інколи ділиться кадрами із передовою.

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

На цей раз музикант показав, як проходять "трудові будні" його підрозділи на передових позиціях. Андрій Хливнюк показав, як разом із побратимами, посміхаючись, сидить у окопі. Незважаючи на небезпеку, він не втрачає позитиву. Також артист продемонстрував роботу з ударним дроном Punisher.

"Що там у шоубізнесі?", - підписав публікацію музикант.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Реакція шанувальників була миттєвою.

"Український шоубізнес воює, а решта...", "Всі справжні на війні", "Ви як космічні прибульці! Хай Вам Бог допомагає і ОХОРОНЯЄ", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Хливнюк з "Бумбокс" похвалився несподіваними результатами колаборації з легендарними Pink Floyd: "Збожеволіти можна".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК перетворився на фольклорного персонажа і придумав, як насолити загарбникам: "Більше гарматного м'яса".

Крім того, ми писали, музикант Олександр Положинський зізнався, що його перевели до іншого підрозділу ЗСУ через здоров'я: "Не кажіть мені, що я герой".