Пародист Юрій Великий показав нову роботу, де зіграв лукашенка. Історія, яку підготував Юрій, стосувалася нової розробки білоруської аптечки.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, у якій іконка, замість турнікета подорожник з баночкою зі слиною, а також багаторазовий бинт, презерватив на випадок, якщо першу допомогу буде надавати кадировець, та чорний пакет.

Юрий Великий, скріншот: Instagram

У відео, Великий-лукашенко довго шукає, як виглядає аптечка, яку розробили економні генії на противагу натівській аптечці, і дістає пакет-маєчку.

Дуже зручно, коли треба пакет, коли треба — маєчка, —зазначає пародист.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Юрій Великий. Фото: Instagram

Він показує, що нового поклали у аптечку російським солдатам. Бинт багаторазового використання, у порваній упаковці, іконка, презерватив, подорожника листя та декілька баночок зі слиною, щоб приліпляти. Також аптечка укомплектована фотографією лукашенка, за словами коміка, щоб зігрівати, та прикладати до ран. Насамкінець, лукашенко попрощався з "глядачами" распаковки:

Ну все, до наступних обсьорів - сказав гуморист.

У коментарях подякували Юрію за шидевральну пародію на лукашенка.

"Як завжди, валяюсь", "Геніально!!! чекаю з нетерпінням наступного варіанта", "Юрій, вам би повнометражне кіно зняти про лукашенка! Ви топ", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що міністерство бавовни розкислої федерації": зірка "Квартал 95" Великий змусив українців триматися за животи.

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий із "Кварталу 95" спробував на собі поранення в попу Рогозіна: "Потрапили просто...".

Також "Знай.ua" інформував, пародист Зеленського Юрій Велкий порадив "лаврову" курити в правильному місці: "Досить курити де попало, куріть, де не попало"