Нещодавно в інтернеті спалахнув справжній скандал, адже нині популярна виконавиця Крістіна Соловей образила Тіну Кароль, порівнявши її зі зрадницею Ані Лорак.

Артистка відповіла супротивниці, а фанати допомогли багатьма коментарями під публікаціями Христини. Зараз Тіна поділилася парочкою фотографій, розповівши, що люди, самі по собі, є храмами.

Тіна Кароль, фото: Instagram

"Вся сила в тобі. Релігія - це ти. Містика - це ти. Налаштуй свої відчуття на інтуїцію, довірся природі, закладеній зірками", - йдеться у публікації.

На двох кадрах вона сидить у фотостудії. Не на столі, не на стільці... на підлозі. На ногах тапочки кофта максимально розтягнута таким чином, щоб нею можна було прикрити коліна. Емоцій жодних на обличчі немає. Вираз обличчя Тіни Кароль описує українців за останні 300 днів — тяжкість, смуток та безмовність від того, що продовжують творити окупанти на нашій землі.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram

"Дуже скучили за тобою. Чекаємо на нові сюрпризи", "Тіночка, ти як розумка. Ми з мамою тебе обожнюємо", "У Тіни напевно особлива любов до оверсайзу одягу", "А через хвилину встане і покаже всім, як працюють профі. Але це буде за хвилину. А тут на фото неймовірне тепло", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Може, теж у Москву?": фанати Тіни Кароль накинулися на Соловій, яка хвалила зрадницю Лорак

Як повідомляв "Знай.uа", зробила більше, ніж Кароль: Христина Соловій похвалила зрадницю Ані Лорак

Знай.uа писав, Тіну Кароль атакували просто посеред натовпу: "Давай на ручці"