Варвара Кошова, донька коміка з "Кварталу 95" Євгена Кошового та колишньої танцівниці балету Олени Коляденко "Фрідом" Ксенія, нещодавно відзначила свій день народження.

Дівчині виповнилося 15 років, вона стала на крок ближче до повноліття. У своїй соціальній мережі в сторіс Instagram Варвара розмістила свої дитячі фото з сімейного архіву, де показала, якою красунею була змалку.

Варвара Кошова. Фото: Instagram

У сторіс дівчина показує свої смішні та надзвичайно милі фото, на яких позує, немов маленька принцеса. На деяких фото маленьку Варю тримає матуся на руках.

Варвара Кошева. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Дівчинка з дитинства була неймовірно красивою, та тепер риси обличчя дедалі більше вимальовуються.

Варвара Кошева. Фото: Instagram

Також дівчина розмістила декілька фото з мамою, на яких Ксенія та донька виглядають абсолютно щасливими.

Варвара Кошева. Фото: Instagram

Відомо, що мама Варвари родом з Криму, тому сімейство налаштоване дочекатися на перемогу, що святкувати наступні свята вже на українському півострові. Сімейство артистів сподівається, що до серпня Крим буде звільнено, і день народження Ксенії відбудеться вдома.

Нагадаємо, ми писали, що Євген Кошовий з "Квартал 95" розповів, що відбувалося за зачиненими дверима з Зеленським: "Тобто, ночами безперервно".

Як повідомляв "Знай.ua" Євген Кошовий з "Квартал 95" зізнався, як відшльопав відому світову співачку: "Олька стоїть з балету".

Також "Знай.ua" інформував, що Євген Кошовий з "Квартал 95" розкрив таємницю, що сказав Зеленський після поїздки до США: "Весь світ...".