Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Аліна Паш поділилася неймовірною новиною – вона стане ведучою музичної премії Music Moves Europe Awards, а компанію артистці на сцені складе популярний нідерландський ведучий Фернандо Халман.

Аліна Паш. Фото: скрін youtube

В минулому році співачка здобула міжнародну премію Music Moves Europe Awards 2022, і її творчість оцінили сповна.

Проте таку радісну новину затьмарила трагедія у Дніпрі, де 14 січня до житлового будинку потрапила ворожа ракета. Через добу стало відомо про 40 загиблих, але рятувальники все ще ведуть роботи та шукають тих, хто вижив.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

"Я б так хотіла поділитись цією новиною голосно й радісно, але це неможливо в умовах останніх подій в Дніпрі, загалом війни в Україні та звірств, які творить росія. Та наша задача — не зупинятись і продовжувати боротьбу. Йти вперед і робити все, щоб Україна звучала ще гучніше", - додала Аліна Паш.

Також вона не втрачає надії на те, що у 2023 році вся Україна святкуватиме перемогу над росією.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш скинула з себе тягар за помилки минулого та публічний обман: "Їх уже не стерти"

Як повідомляв Знай.ua, Аліну Паш розпирає від гордості через те, що вона зазвучить у грі любителів автоперегонів: "Особливі емоції"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш заспівала про українців, у яких з початку війни прокинулися віра та єдність: "Велика родина"