Тоня Матвієнко, співачка і дружина Арсена Мірзояна, який продовжує захищати нашу країну від ворога, знаходиться за кордоном, подалі від агресії, вибухів та ракетних обстрілів.

На своїй сторінці в Instagram Антоніна похвалилася своєю семирічною донечкою Ніною, яка по куражилась разом з мамою в камеру. Як виявилось, у дівчинки було день народження, і зіркова мама вирішила привітати дівчинку публічно, щоб лишити на згадку цей день і непростий рік.

Антоніна Матвієнко з донечкою. Фото: Instagram

У вітанні, Тоня поскаржилась, що за кордоном донька не змогла втілити свою мрію — навчитися гри на гітарі. Та загалом багато планів перенеслися.

Знаю, як ти сумуєш за всією нашою великою родиною та Батьківщиною. Але я роблю все можливе, щоб ти частіше з ними бачилася. Ми все здолаємо, бо по-інакшому не може бути! Колись ми з татом @arsen_mirzoian вирішили святкувати твій день (15 січня) за кордоном. Але зараз ми зовсім цього не хочемо! Бажаємо всі тобі скоріше повернутися додому і втілити всі твої бажання!

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Антоніна Матвієнко з донечкою. Фото: Instagram

У коментарях Арсен та інші шанувальники Тоні привітали дівчинку з днем народження:

"Тоня ваша Ніночка обов'язково буде щасливою,і навчиться грати на гітарі, миру та здоров'я", "З іменинницею! Тобі з Арсеном терпіння, а Ніночці, щоб дитинство її було щасливим та мирним", "Вітаю вашу Ніночку, нехай росте здорова і щаслива".

Коментарі Антоніна Матвієнко. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Арсен Мірзоян кулею вилетів на мороз і навіть не встиг одягнутися, Тоні Матвієнко не видно: "Режим відновлено".

Як повідомляв "Знай.ua" Арсен Мірзоян показав, що творив із Тонею Матвієнко в ялинці: "Без кохання не йдуть до мрій".

Також "Знай.ua" інформував, Арсен Мірзоян приготував 100 тонн "Олів'є" для ЗСУ, тещу та дружину Матвієнко теж покликав: "Випробування ще те".