Відома співачка Віра Брежнєва похизувалась яскравими кадрами з відпочинку. Зірка поплавала над рифами та поділилася своїми емоціями.

Віра Брежнєва має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому вона намагається часто радувати їх новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Після новорічних свят у 2022 році Віра Брежнєва вирушила у відпустку на Мальдіви. Звідти зірка із задоволенням радувала своїх шанувальників різними фото чи відео.

Фото зі сторінки Віри Брежнєвої

Якось Віра Брежнєва вирішила урізноманітнити свій відпочинок і вирушила на снорклінг. Співачка в масці для плавання вивчала підводний світ та насолоджувалася різноманітними морськими жителями. До того ж Брежнєвій пощастило побачити поблизу не лише черепаху, а й зграю дельфінів.

"Синя рибка на снорклінгу. Нам дуже пощастило! Ми плавали з маскою і ластами над рифами, було відчуття, що ми в акваріумі. Тому що таку кількість різноманітної риби я ще не бачила в природі. Ну і в наприкінці плавання повз нас пропливла черепаха) ми верещали від захоплення прям під водою, а після повернення на нас чекала ще зграя дельфінів», - зазначила вона.

Фото зі сторінки Віри Брежнєвої

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, що Віра Брежнєва перестала бути "зручною дівчинкою" після початку війни: "Попрощалася...".

Раніше ми повідомляли, що Віра Брежнєва прикрила соски стразами і не змогла визначитися у натовпі чоловіків: "Вибираю зухвалу принцесу".