Відомий російський шоумен Максим Галкін розповів про тяжку втрату. Подробиці артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін з перших днів повномасштабної війни підтримує Україну, яка страждає від збройної агресії росії та висміює диктаторський режим у рідній країні. Він часто ділиться кадрами як із особистого життя, і виступів. Цього разу він звернувся до шанувальників із поганою новиною.

Максим Галкін, кадр із інтерв'ю

Максим Галкін розповів, що зупинилося серце шановної їм актриси, з якою йому пощастило попрацювати.

"Не стало Інни Чурикової. Неймовірна, талановита, неповторна актриса. Їй були підвладні всі жанри. Їй підкорялася сцена, її любила кінокамера. Приголомшлива чарівність. Мій перший знімальний день у кіно у картині "Благословіть жінку" Станіслава Говорухіна був саме з нею", – написав шоумен.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Максим Галкін від себе та від імені Алли Пугачової висловив співчуття рідним та близьким покійної. Також співчуття висловили українські зірки Вікторія Булітко та Даша Астаф'єва.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Алла Пугачова вирішила порахувати своїх чоловіків, Максим Галкін засумнівався: "Просто по ліжках тягали".

Також наш портал інформував, Алла Пугачова розплакалася через Філіпа Кіркорова, заміжжя довело: "Галкін ставиться, як до мами".

Крім того, ми писали, пластика чи клімат пішов на користь? Максим Галкін показав, як змінилася Алла Пугачова протягом місяців життя в Ізраїлі.