Відома українська актриса, зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко вразила красою у розкішному образі. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталка Денисенко поділилася з шанувальниками, що до війни вони із чоловіком мріяли придбати власний будинок, але вторгнення росіян все перекреслило. Втім, свята їй таки вдалося зустріти в будинку, хоч і не зовсім своєму, а знімному.

Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official/

"До війни ми з чоловіком планували придбати будиночок, збирали кошти, але повномасштабне кардинально змінило наші плани та життя…", - розповіла зірка.

Наталка Денисенко. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Акторка влаштувала невелику фотосесію на тлі будиночка, де зараз мешкає. На ній розкішне біле вбрання з корсетом та цікавими намистами. Українці оновлений образ Наталки Денисенко оцінили та закидали її компліментами.

"Ох, Наталя, ви незвичайна, королева білого кольору)) а поєднання намисто, корсета - це фантастика))", "Вже бачу тебе на нову головну роль", "Неймовірна краса та неповторність! Це ж скарб, а не жінка!" , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Аня Сагайдачна та Артур Логай зайнялися корисною та приємною справою у темряві: "Ми повинні..."

Також наш портал інформував, Андрій Федінчик на п'яну голову побився на дорозі, Наталка Денисенко висловилася про чоловіка: "Йому дуже погано".

Крім того, наш портал інформував, хрещеник Олесі Жураковської з росії зворушив актрису своїм антивоєнним листом: "Людина не пов'язана з національністю".