Маша Полякова заговорила про стосунки із бойфрендом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки та актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності та є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, а також має блог у ТікТок.

Маша Полякова, фото: Instagram

7 січня вона опублікувала кумедний відеозапис у Тік-Ток. На початку короткого запису можна побачити Машу Полякову з гітарою та посміхається: "Хлопець радіє так, що я розумію його жарти" , - підписала вона запис.

Потім колір відеозапису змінюється, і він дивиться в камеру. "Я, яка впевнена, що він ї**ться з моїм найкращим другом" , - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

У коментарях шанувальники відреагували на такі жарти по-різному:

"Полякова, будь ласка", "У тебе мати тик-токи дивиться", "Розумняшка", "У мене в новинах написано, що ти лесбі", "Ти серйозно?", "Далеко залетиш, мала"...

Нагадаємо, що юна дочка Олі Полякової Маша зізналася, що їй винен Санта-Клаус.

Раніше ми повідомляли, що Маша Полякова під наглядом мами прорвалася до Макса Барських: "У голові тумани..."

Також ми повідомляли, що Маша Полякова приклалася до пляшки через проблеми: "Мамі це приємно дивитися?" Марія не приховує те, що вона матюкається, навіть з огляду на зірковий статус мами.