Для наших читачів, які вже сумують за горяченьким у сфері шоу-бізнесу, є дуже соковиті новини. Все вказує на те, що навколо так званого подкасту "Дорослі дівчатка" з Олею Поляковою та Машею Єфросініною знову спалахує скандал. Справа в тому, що ці дві зірки вирішили подвійним "ударом" проїхатися популярною співачкою Златою Огнєвіч.

У двох словах це виглядає так - на думку Маші та Олі, пісні Злати не дуже хороші, і людина вона теж така сама. Є припущення, що вони образилися на слова Злати, яка розповіла правду про їхню "втечу" з України у важкий час для всього народу. Але тут є заковирка, Злата жодних імен не називала. Також, схоже, що у Єфросініної та Полякової досі "зудить" від того, що їх змушують розмовляти українською мовою.

Про це можна судити за заявами, які Маша Єфросиніна та Оля Полякова озвучили у своєму шоу "Дорослі дівчатка" на YouTube, а також старій Stories Злати Огнєвіч.

Євросініна та Полякова, скрін: YouTube

Знову ж таки, у цій історії всі говорять загадками і ніхто імен не називає. Єфросиніна та Полякова образили пісні "однієї співачки", яка "хайповала" на мовному скандалі, а потім попросила підтримувати її кліп у соціальних мережах. Тут все логічно – вони говорять про Злату Огнєвіч.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Оля Полякова, скриншот: YouTube

Маша Єфросиніна та Оля Полякова також згадали, як Злата Огнєвіч висловлювалася проти зірок, які залишили Україну на початку повномасштабного вторгнення.

Зокрема, Маша Єфросиніна заявила, що співачка під час прем'єри пісні чи кліпу звертається до неї із проханням розмістити анонс.

Оля Полякова, скриншот: YouTube

[quote author=""]"Я ігнорую, тому що думаю, ну у тебе, напевно, клепки немає. Ти мене всюди су'ш, і тут ти думаєш, що у мене немає очей, і я зараз говоритиму "яка класна пісня ", хоча пісня ла*но," - розповіла Маша.

Тут уже підключилася Оля Полякова: "Як і всі пісні в неї".

Понад те, Єфросиніна розповіла, як артистка просила підтримати її у голосуванні за членів журі Нацвідбору на Євробачення. Саме Злата Огнєвіч була однією із кандидатур.

[quote author=""]"Вона мені пише, не Джамала, не The Hardkiss, а вона – ця співачка. "Будь ласка, попроси свою аудиторію, щоб вони за мене проголосували, як за члена журі на "Євробаченні". І я думаю, що це вже вищий пілотаж, - сказала Єфросиніна.

Тепер трохи про факти - на те, що тут дві "ведучі" говорять про Злату Огнєвіч вказує одна з фраз Полякової. За її словами, співачка заявляла "Добре, що дали нам видихнути". Правда, ще влітку Злата публікувала Stories, в якій подякувала багатьом артистам, які дали "видихнути" своїм приїздом в Україну після несподіваної відсутності.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Бачу, як поїхали до бійців з концертами зірки, які були майже півроку за кордоном. Як кажуть - краще пізно, ніж ніколи. Дякую, що дали нам відпочити. Сарказм", - писала тоді Злата. /quote]

Нагадаємо, Оля Полякова побувала на похороні Єлизавети II у Лондоні і напала на росіянина: "Годин 5 чекали на цей катафалк".

Раніше повідомлялося, Маша Єфросиніна вперше розповіла, чи зраджував їй Тимур: "У тебе такі сиськи, що там нема чого...".

Також, "Маю право...": Маша Єфросиніна зізналася, що приховує під ліфчиком та зимовою шапкою.