Актриса "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна зізналася в коханні всьому творчому колективу та пообіймалася з дочкою Олени Кравець.

Дівчина дуже емоційно висловилася з приводу корпоративу у себе на роботі, розмістивши відповідний запис на власній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Українцям Нікітіна вже запам'яталася своєю шикарною фігурою, гнучкістю та різними вміннями, досягнутими під час тривалої роботи у "Жіночому Кварталі".

«Це був найкращий корпоратив у моєму житті! Квартал 95 – моя друга родина. Дякую Всесвіту, що я з вами. Ви стали такими рідними, такими близькими, що я вже не уявляю свого життя без Вас! Дякуємо всім за підтримку та за слова, які кажете! Дуже ціную цей період у своєму житті! Люблю!!! Всіх з наступаючим Новим роком! Бажаю кожному знайти свою другу творчу сім'ю», - написала вона.

Також вона розмістила відео, де обіймається з колегами по сцені. У коментарях дівчину засипали компліментами та назвали красунею.

Популярні новини зараз

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

"Не ну вам точно потужно працюється, тим більше в Кварталі, тим більше з такими класними танцюристами, як дочка колишньої КВК-щиці і найкрасивішої жінки року за версією журналу Покус", "Красуня", "Вогонь"...

Катерина Нікітіна, фото: Instagram

Нагадаємо, що зірка "Жіночого Кварталу" Катя Нікітіна "привітала" окупантів разом з пілотом-винищувачем: "Прекрасно".

Раніше ми повідомляли, що зірка з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна грайливо висунула язичок, вийшло не по-дитячому: "Відчуваю себе" .