Оля Полякова та Маша Єфросиніна знову зустрілися в Грузії, щоб поспілкуватися в рамках проєкту "Дорослі дівчата". Зйомка відбулася у листопаді 2022 року.

Темою чергового випуску стала "Як говорити "ні"?". Одразу Оля Полякова сказала, що не любить людей, які їй відмовляють, вона продовжує стояти на своєму і всіма правдами та неправдами домагається бажаного.

Оля Полякова. Фото: Instagram

Першим питанням, яке підняли знаменитості був "Чи відмовляють Маша та Оля у селфі свої шанувальникам?". Єфросиніна відповіла, що не відмовляє, а Оля наголосила, що це залежить від ситуації та згадала, як відвідала похорон королеви Великобританії Єлизавети II.

"Лондон, перлися ми туди в черзі напевно, що годин 5. Чекали цей катафалк, побачили одну фару від машини Бог знає де. Ну, типу побували на похороні. Я ж Оля Полякова. Дитина моя старша не дійшла, бо було дуже багато людей. Вона сіла десь у кав'ярні і побачила весь цей катафалк зверху у всій красі, краще б ми з нею пішли. Ми з Алісою перлися, Аліса взагалі нічого не бачила, тому що ростик не той. Вона шла і нила. Я не витримую, повертаюся до неї і кажу, що не винна, що прокляті рашисти на нас напали і ми не можемо бути вдома. На всю вулицю. Тут поруч іде чоловік якийсь і каже: "Ми ні на кого не нападали"."

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

У цей момент "Королева ночі" не витримала, повернулася до росіянина і послала його голосно, на всю вулицю всім відомим маршрутом, за російським кораблем.

"І він мені "А можна фото?", А я йому "Пішов нах*й!". От скажи, можна було в тій ситуації зробити фото?" - уклала Оля Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала, наскільки складно рости без батька та мами: "Як жити далі...".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова нагадала з дочкою Машею багато інтиму на 3 місяці: "Знаходьте сили та час".