Відомий російський актор Артур Смольянінов, який знімався у "Бумері" та "9 роті", розкритикував розпочату Кремлем війни та заявив, що воював би на боці України, на яку підло напали. Таку заяву він зробив у одному з інтерв'ю.

Артур Смольянінов прямо заявив, що як адекватна і свідома людина не підтримує війну, яку розв'язала його рідна країна. Він зізнався, що якби пішов воювати, то лише на боці України, на яку напали і яка просто борониться.

Артур Смольянінов, скріншот: Youtube

Якби я й пішов на цю війну, то саме на боці України, звісно, ​​однозначно. Тобто, ви розумієте, для мене це навіть не на боці України, для мене це на боці моїх братів, на яких напали інші мої брати, які чомусь чомусь пішли вбивати Артур Смольянінов

Артур Смольянінов підкреслив, що росіяни, які підтримують війну проти України живуть у своєму закритому світлі, ніколи не бачили світ і черпають інформацію з телевізора, де сама лише пропаганда.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Артур Смольянінов, скріншот: Youtube

Він додав, що всіх, хто говорить про українських "фашистів", він би звозив до України, зокрема до Львова та інших міст, щоб вони на власні очі побачили, як вони помиляються і як їх обманюють.

Раніше портал Знай повідомляв, Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху у "Сватах", зникла безвісти: мовчала про війну та геноцид, заробляючи рублі .

Також наш портал інформував, Микола Басков сильно розкабанів через хворобу, експерт розповів про діагноз: "Ось і нехай. За справу!"

Крім того, ми писали, Гостюхін із "Дальнобійників" втратив дочку з Харкова: "Антиросійська мова..."