Підозрюваний був заарештований після ймовірного пограбування сімейного будинку співачки Біллі Айліш 5 zydfhz увечері.

Офіцери поліції Лос-Анджелеса відповіли на дзвінок із району Хайленд-Парк у Лос-Анджелесі близько 21:15, повідомляє ABC7.

Видання повідомляє, що будинок належить Меггі Берд та Патріку О'Коннеллу, батькам лауреатки премії "Оскар" та семиразової володарки премії "Греммі".

Біллі Айлиш

Поки не зрозуміло, чи було щось викрадено з будинку із двома спальнями. За численними повідомленнями, підозрюваного було взято під варту.

Популярні новини зараз

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

На відеозаписі арешту підозрюваного видно, що чоловік у наручниках і стримується щонайменше трьома офіцерами поліції Лос-Анджелеса.

У Твіттері кореспондент ABC7 Кріс Крісті поділився знімками будинку з повітря, заявивши, що детективи поліції Лос-Анджелеса розслідують інцидент.

За словами Крісті, підозрюваний перестрибнув через паркан на ділянці. Станом на вечір четверга постраждалих внаслідок інциденту немає.

У 2019 році співачка була змушена найняти охоронця, щоб він спав у її вітальні після того, як її адреса просочилася в мережу, внаслідок чого в її будинку з'явилася група фанатів.

"Це була справжня травма, - сказала вона Rolling Stone в той час. - Я більше не почуваюся у безпеці у своєму будинку, це відстій. Я люблю мій будинок."

Біллі Айліш і прапор України

Нагадаємо, що Біллі Айліш поцілувала прапор України на концерті у Німеччині: "Коли приїхала Анджеліна Джолі...".

Раніше ми повідомляли, що Біллі Айліш "завоювала" "Met Gala 2022" завдяки екологічній корсетній сукні? Груди мало не луснули.