Знаменита реперша Alyona Alyona прийняла важливе рішення та попрощалася з шанувальниками. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona повідомила шанувальникам, що вирішила на якийсь час піти з соцмереж і побути наодинці з собою, щоб ні на що не відволікаючись продовжувати творити і трохи насолодитися тишею і спокоєм. Зірка попрощалася з українцями та зазначила, що повернеться за кілька тижнів.

alyona alyona. Фото: скрін youtube

На кілька тижнів я хочу видалити Інстаграм з телефону і не реагувати на повідомлення, не сидіти в директі, не проводити якісь години в Тік струмі, а просто створювати музику без соцмереж. Хотілося б, звичайно, влаштувати таке на кілька місяців, але це не варіант, оскільки я обрала життя артиста, що включає ведення блогу. Але іноді хочеться тиші та спокою Alyona Alyona

Артистка додала, що подібні "відпустки" практикуватимуть кілька разів на рік, щоб дати собі перевести дух.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Я вирішила, що в рік братиму кілька пауз для себе. Можливо, на місяць для того, щоб перевести дух, відпочити від соцмереж, набратися нових сил і продовжувати вести діалог із передплатниками та слухачами Alyona Alyona

Раніше портал Знай повідомляв, Alyona Alyona повернулася в Україну і зіткнулася з новими випробуваннями блекауту: сусіди налякані, а одяг все ще брудна.

Також наш портал інформував, Юлю Саніну з The Hardkiss несподівано запідозрили у вагітності: "Як ви замаскували".

Крім того, ми писали, MamaRika дісталася Атлантичного океану заради важливої ​​місії: "Фото в купальнику".