Популярна українська виконавиця Світлана Тарабарова поділилася враженнями від третьої вагітності. Новий ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова любить спілкуватися з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото чи відео. Співачка показує яскраві моменти із сімейного життя, а також пов'язані з професійною діяльністю. При цьому вона намагається завжди бути максимально відкритою та відвертою з фанатами.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

На цей раз Світлана Тарабарова вирішила поділитися враженнями від третьої вагітності. Співачка зняла коротенький ролик, на якому зняла свій візит до клініки і зізналася, що виношувати дитину це дуже складний процес, що потребує багато сил.

"Ох, що я вам скажу. Виношувати дітей – це ще той атракціон", – поділилася виконавиця.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

До речі, у Світлани Тарабарової це третя вагітність. Зірка виховує двох дітей. 9 вересня 2018 року вона народила сина Івана, а 23 вересня 2020 року — дочку Марію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова зізналася, як важко їй дається третя вагітність і що залишається за кадром: "Від токсикозу та..."

Також наш портал інформував, що Світлана Тарабарова вшанувала пам'ять тих, про кого треба пам'ятати завжди, тим більше під час війни з росією: "Істина про геноцид".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, вагітна Світлана Тарабарова впевнена, що українці встоять: пісня про шлях, який доведеться пройти.