Українська співачка Ірина Федишин, яка обожнює спілкуватися з шанувальниками в Instagram у спокусливому образі дівчини Бонда привітала коханого з днем народження.

На своїй сторінці Instagram Ірина розмістила фотографію, на якій позує у вузькій чорній сукні з високим розрізом. Зірка сидить на столику в гримерці, а поруч стоїть її чоловік — Віталій.

Ірина Федишин. Фото: Instagram

Ірина зізналася, що оспівала свого коханого в піснях, та зізналася, що саме чоловік її надихає творити та сяяти. Допис Ірини можна справді вважати лонгрідом. Зірка розписала всі позитивні сторони свого коханого, та так, що й ті, хто не знають Віталія теж закохалися у нього.

З тобою не буває сумно. Завжди мільйон креативних ідей, завжди у русі, завжди цікаво і дуже насичено. Тільки ти можеш організувати: - один концерт у Німеччині та зразу наступного дня в Ірландії... - ділиться талантами Ірина.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Ірина Федишин. Фото: Instagram

Зірка відкрила завісу свого шаленого темпу життя проте насамкінець зворушила зізнанням, що шалено вдячна свому коханому за яскраве життя та 2 синочків і сімейне тепло.

Дякую тобі за це яскраве життя! Можливо колись напишу книгу і про все розкажу. А найголовніше дякую тобі за наших 2 синочків і сімейне тепло. За твою вірність і любов. - підсумувала Ірина.

У коментарях приєдналися до Ірини та побажали Віталію та Ірині щасливих років життя разом, та реалізації планів.

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин вирішила не розмінюватися на українців, та поїхала колядувати в Європу: макітри, звіздарі та різдвяні пісні

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Федишин розповіла, який важливий багаж загубила між концертами: "Як викрутитись...".

Також "Знай.ua" інформував, Ірина Федишин вирішила поекспериментувати та пустила себе з молотка за кругленьку суму: "Дуже хвилювалася".