Мадонна продемонструвала деякі зі своїх диких танцювальних рухів у своєму новому відео у Instagram.

Зірка завантажила кліп про те, як вона веселиться всю ніч безперервно зі своїми дітьми напередодні Нового року на екстравагантній вечірці в Африці.

64-річну Мадонну можна побачити танцюючим з натовпом молодих людей на вечорі.

Мадонна, кадр з інтерв'ю

Вона підписала пост: "Коли ви були маленькою дівчинкою, мадам... Чи була це жінка, якою ви мріяли стати?? Це цитата з однієї з моїх улюблених книг - "Неможливі життя Грети Уеллс". Відповідь у тому, що я ніколи не могла уявити, що моє життя буде настільки повним, що я зможу заробляти на життя, будучи художником, що я зможу стати матір'ю, якої в мене ніколи не було, що мої діти принесуть мені стільки радості! , менш щасливим, ніж я. З Новим роком із теплого серця Африки".

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Друзі та шанувальники стікалися до розділу коментарів, де Джемма Коллінз написала "Люблю тебе", а Періс Хілтон поділилася безліччю сердечок кохання.

Один фанат написав: "Я люблю Мадонну, але сумую за її бровами. Поверніть БРОВИ!"

Другий додав: "Мадонна завжди морочилася, живучи своїм найкращим життям".

Це сталося після того, як фанати розкритикували Мадонну за те, що вона зіпсувала данину пам'яті її покійному приятелю Жану-Мішелю Баскія. Вона включила кілька досить ризикованих знімків, на яких вона схилилася над унітазом, до галереї ретроспективних фотографій їх двох разом, коли він живий.

Це розлютило фанатів, вони написали: "Але яке відношення фотографії, де ви нахилилися, мають відношення до цих відносин? Яка ганьба!".

Нагадаємо, що 64-річна Мадонна здичавіла, вилакала воду з собачої миски і відрубалася: "Сумно бачити захід сонця легенди!".

Раніше ми повідомляли, що Мадонна намагалася спокусити Антоніо Бандераса за його дружини, це закінчилося диким фіаско.