Тренер шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram та Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування та піклування про себе.

Марина Боржемська розмістила нову фотографію з дітьми вже в Новому році, проводжаючи 2022 рік, що минає, який приніс там багато болю всьому українському народу. Щаслива родина позувала на балконі, тримаючи в руках маленьку ялинка і подарунок.

Скріншот із Instagram, Марина Боржемська

Українці набули так само багато, як і втратили, зауважила зірка. І цього року доведеться воювати з окупантами заради перемоги та мирного неба над головою.

"Нехай ваші рідні будуть поруч з вами, здорові та щасливі. Ваш дім буде теплим та спокійним. Ваша віра сильною. Нехай кожен захисник повернеться до своєї домівки, обійме рідних, поцілує дітей. З Новим 2023 роком, мої любі", - залишила побажання Боржемська для своїх шанувальників.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Українці теж з радістю привітали знаменитість зі святом, не забувши захопитись її прекрасними дітьми, яких вона виховує по суті одна, адже вже давно розлучена з боксером Узєлковим.

Раніше ми писали про те, що колишня Узєлкова Марина Боржемська назвала декілька лайфхаків, як не забувати про спорт взимку

Як повідомляв Знай.ua, вітамінний бум за допомогою гречки від Марини Боржемської з "Зважених та щасливих": ваш язик такого ще коштував

Також портал Знай.ua писав, тепліше одягайтеся та пийте воду: зимовий план зі спалювання зайвої ваги від Марини Боржемської