Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, коли в Україні може статися переломний момент та активні бойові дії припиняться. Цим він поділився в інтерв'ю кореспондентові "ТСН".

Макс Гордєєв заявив, що одинадцятий місяць 2023 може переможним. Він наголосив, що не може стверджувати на 100%, але у названий період точно станеться щось важливе та принесе стабільність Україні.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

З'явиться якась дуже сильна стабільність. Просто ви повинні розуміти, що все залежить від людей зараз і зараз, якщо нічого не зміниться у сфері, в енергетиці, якщо люди будуть йти тим же шляхом, що і зараз, то може бути велика ймовірність саме в цей період. Але я не хочу говорити, що 100% це буде закінчення Макс Гордєєв

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Екстрасенс додав, що для нього, як і для всіх українців, завершення війни – це звільнення всіх територій.

Для мене закінчення війни, це коли ми повернемо абсолютно всі території нашої країни. Ось це для мене завершення війни, а решта, заморозки війни, я такого не бачу Макс Гордєєв

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, замах на життя сім'ї Зеленських та ракетні обстріли: відомий екстрасенс Гордєєв зробив важливе попередження.

Також наш портал інформував, гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік: Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать все, а Скорпіони будуть зірками.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ракетні обстріли на свята та звільнення територій: тарологиня Людмила Хомутовська зробила прогноз на новорічний сезон.