Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує путіна, який розв'язав цю страшну війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Наталія Казаніна за традицією підбила підсумки 2022 року, що минає, який приніс українцям, зокрема і їй самій, чимало горя. Вона зазначила, що рік починався мирно та безхмарно, але життя ніби зупинилося 24 лютого, коли росія увірвалася до нашої незалежної країни.

Степан Казанін із сім'єю, фото з Instagram

"Наслідили своїми брудними чоботями, нагадили в душу, забруднили серця... Хто дозволив стерти з лиця землі цілі міста, зруйнувати школи, пологові будинки, лікарні?.. Цей жах, цей кошмар, цей морок тепер випалений до чорноти у нашому запаленому мозку, запечатаний надовго в нашій невиразній пам'яті", - написала вона.

Дружина гумориста відзначила, як сильно змінилися думки всіх українців і тепер підрахунки збитих дронів та мрії про свободу – сувора реальність.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Тепер особисто їй не хочеться подорожувати, пізнавати нові місця та насолоджуватися красою інших країн. Вона бажає одного – перемоги над росією та справедливості.

"Хочеться вірити! У те, що істина і справедливість переможуть! І у волелюбну Україну прийде довгоочікуваний мир! А поки що країна не спить другу добу через безперервні ракетні атаки і пуски дронів. Не спить, але готує олів'є на фронт бійцям! Дякую, низький уклін нашим славним воїнам, що ми можемо відпустити цей змучений, поранений рік і зустріти новий 2023 рік Надію!!!" - підбила підсумки Казаніна.

Нагадаємо, Наталія Казаніна чекає появи світла більше, ніж чоловіка "квартальця" з роботи: "Вже передчуваю..."

Раніше ми писали про те, що дружина Казаніна з "Квартал 95" поділилася, як адаптувалася до життя у темряві: "Банка тушонки - і суп готовий"