Талановита українська співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук розповіла, який процес дарує їй особливу насолоду і допомагає на якийсь час відволіктися від нинішніх реалій. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук підтримує діалог із шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео. Зірка показує, що відбувається у її творчому та особистому житті.

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Марта Адамчук вирішила побалакати з шанувальницями про дівочі штучки. Актриса поділилася, що звичайний похід до візажиста дарує їй особливі відчуття і порекомендувала прихильницям приділяти собі час, незважаючи на все, що відбувається довкола.

Який це кайф, дівчата. Так, саме зараз. Зараз – особливо! Відчути себе. Любити себе. Побачити плюси, які потрібно підкреслити, а що краще приховати за допомогою секретиків;) Ти ніби знаєш себе, звісно. Але подивитися на себе очима професіонала – чистий кайф. І мова не тільки про макіяж, мова про набагато глибші речі Березня Адамчук

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук розповіла про дивні моменти у житті: "Магія в чистому вигляді".