У п'ятницю, 30 грудня син Софії Ротару відзначає з дружиною 29-у річницю шлюбу. Що відомо про зіркове сімейство.

У 2021 році пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються різні публікації з особистими фото, або кадри з рідними.

На цей раз на фото з'явився Руслан Євдокименко разом зі своєю дружиною Світланою. Їхньому шлюбу того дня виповнилося 28 років, нікелеве весілля, з чим вони і привітали одне одного.

"28 років разом!" - йдеться у повідомленні під постом.

Не втрималася від привітань і Софія Ротару, яка вітала минулого року сина та невістку із цим святом новою публікацією у соціальній мережі Instagram. Вона обрала ту саму фотографію для цього.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

2022 року Софія Ротару промовчала з цього приводу в соцмережах, а ось Руслан Євдокмієнко опублікував у сториз фото з дружиною, відзначивши 29 річницю.

Сторіз Руслана Євдокименка

Познайомилися вони ще далекого 1990 року, коли чоловікові було всього 23 роки. Дівчина на той час навчалася на музичного продюсера, а її батько був бізнесменом.

Через пару років пара одружилася, і в них народилися діти, яких вони назвали на честь бабусі та дідуся – Софія та Анатолій. Хлопець навчався у Великій Британії, а потім зайнявся музикою та фотографією, а ось Софія в США будує кар'єру моделі.

До речі, пара стала не лише партнерами вдома, а й у бізнесі. Руслан займався продюсуванням своєї мами Софії Ротару, а Світлана відповідала за креатив.

Нагадаємо, що родина Софії Ротару радіє довгоочікуваному поповненню, Руслан Євдокименко на 7 небі: "Ласкаво просимо".

Раніше ми повідомляли, що онука Софії Ротару Соня Євдокименко мало не вивалила п'яту крапку у підступній сукні: "Біохакінг мозку".